22.05 - 25.05.2023 10 showrooms in Vlaanderen

Een uniek concept

Alles in één

Waar kunt u 10+ toonaangevende fabrikanten ontdekken in een handig beperkte straal van maar 25 kilomter? U krijgt deze unieke kans in Vlaanderen tijdens dit 4 daagse event. Krijg maximum inzicht in minimum tijd.

>> U maakt niet alleen kennis met trends in residentiële of commerciële vloeren, harde of zachte vloeren,...

>> U ontdekt ook innovaties bij de fabrikanten 'thuis'. Een traditionele beurs toont u maar een deel van wat elke fabrikant heeft. Hier ziet u... alles wat vloeren 'made in Flanders' voor u in petto heeft.

Maak deel uit van de toekomst

Neem deel in kleine groepen aan ontmoetingen, gesprekken, presentaties, hands-on workshops,... Innovatie is overal. Misschien hoort u zelfs enkele primeurs?

U keert naar huis met alles wat u nodig hebt voor succesvolle projecten en voor tevreden klanten.

Een beurs uniek in zijn soort

Is dit een opendeurdag? Of een handelsbeurs? Het is het beste van beide werelden. In 4 dagen kan u 1 of meer topfabrikanten bezoeken.

Dit is de ervaring die u nodig hebt. Absoluut. Een fabrikant kan niet zijn hele bedrijf naar u toe brengen. Maar u kan wel naar 10+ flooring-fabrikanten. Zo houdt u zichzelf up-to-date over alle evoluties in de flooring-industrie.

Het is you-time

U houdt niet van de drukte van een traditionele beurs? Dat begrijpen we. Tijdens deze 4 dagen ontvangt elke fabrikant maar een select aantal genodigden zoals u. Het is dus makkelijk om uw vragen rechtstreeks te stellen aan de mensen achter de bedrijven of om te praten met de exclusieve groep groot- en detailhandelaren die ook van de partij zijn.

“Zo inspirerend. Als klant kreeg ik de unieke kans om het complete assortiment van verschillende fabrikanten te bekijkenzien.”