22.05 - 25.05.2023 13 showrooms in Vlaanderen

Een uniek concept

Alles in één

Waar kunt u 10+ toonaangevende fabrikanten ontdekken in een handig beperkte straal van maar 25 kilometer? U krijgt deze unieke kans in Vlaanderen tijdens dit 4 daagse event. Krijg maximum inzicht in minimum tijd.

>> U maakt niet alleen kennis met trends in residentiële of commerciële vloeren, harde of zachte vloeren,...

>> U ontdekt ook innovaties bij de fabrikanten 'thuis'. Een traditionele beurs toont u maar een deel van wat elke fabrikant heeft. Hier ziet u alles wat vloeren 'made in Flanders' voor u in petto heeft.

Maak deel uit van de toekomst

Neem in kleine groepen deel aan ontmoetingen, gesprekken, hands-on workshops, rondleidingen....Innovatie is overal! Misschien verneemt u zelfs enkele primeurs.

1 ding is zeker, u keert huiswaarts met alles wat u nodig heeft om uw projecten tot een succes te brengen en uw klanten tevreden te stellen.

Een beurs uniek in zijn soort

Zijn dit opendeurdagen? Is het een beurs? Eigenlijk biedt Flanders Flooring Days u het beste van beide. In 4 dagen bezoekt u 1 of meerdere fabrikanten.

Deze kans mag u niet missen. Een fabrikant kan onmogelijk met zijn hele assortiment tot bij u komen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om meer dan 10 fabrikanten te bezoeken. Zo blijft u op de hoogte van alle evoluties in de flooring industrie.

Het is 'you-time'

U houdt niet van de drukte van heel grote beurzen? Dat begrijpen we, tijdens deze 4 daagse ontvangt elke fabrikant een select aantal genodigden.
Heel makkelijk dus om meteen met de juiste personen contacten te leggen en waarom niet, te praten met de exclusieve groep groot- en detailhandelaren die ook aanwezig zijn.

“Zo inspirerend. Als klant kreeg ik de unieke kans om het complete assortiment van verschillende fabrikanten te bekijken.”