13.05 - 16.05.2024 Bezoek carpet- en flooring fabrikanten in Vlaanderen

Beschrijving

Associated Weavers

Ronse

Associated Weavers (AW) is een van de toonaangevende Europese fabrikanten van getuft kamerbreed tapijt en een uitdager om rekening mee te houden in de wereld van luxe vinylvloeren.

De 630 toegewijde werknemers van het bedrijf produceren en verkopen gemiddeld 26 miljoen vierkante meter tapijt per jaar, wat zich vertaalt in een omzet van ongeveer 172 miljoen euro. Associated Weavers exporteert naar meer dan 55 landen en heeft in de loop der jaren sterke en duurzame relaties opgebouwd met zijn partners over de hele wereld.

Een passie voor vloeren, grondige productkennis en oog voor mooi design zijn de sterke punten van de teams van Associated Weavers. Door de trends en innovaties op het gebied van kleur, textuur en techniek in de binnenhuisinrichting op de voet te volgen, slaagt het bedrijf erin zich te onderscheiden met creatieve en eigentijdse tapijten en vloeren voor de residentiële markt.

Met luxe vinylvloeren, tapijttegels en kamerbreed tapijt is Associated Weavers nu ook vastbesloten om een betrouwbare naam te worden als het gaat om projectvloeren. Associated Weavers is altijd een marketingpionier geweest en weet zeker dat zijn projectconcepten even succesvol zullen zijn als zijn beroemde residentiële merken, zoals Sensualité® en Sedna®.

Nieuwe producten

Kamerbreed tapijt

Een passie voor vloeren, grondige productkennis, oog voor mooi design en onoverwinnelijke marketing zijn de sterke punten van de teams van Associated Weavers. Door de trends en innovaties op het gebied van kleur, textuur en techniek in de binnenhuisinrichting op de voet te volgen, slaagt het bedrijf erin zich te onderscheiden met creatieve en eigentijdse tapijten en vloeren voor de residentiële markt. AW-merken die u niet mag missen: Sensualité, Invictus, Vivendi, Gaia en Sedna.

Invictus Luxe Vinylvloeren

GREAT FLOORING, INVINCIBLE PERFORMANCE

Als het gaat om het leveren van geweldige prestaties, gaat er niets boven Invictus® luxe vinylvloeren. De naam is geen toeval: het Latijnse woord ‘invictus’ betekent ‘onoverwinnelijk’. Invictus® luxe vinylvloeren zullen zeker aan al uw verwachtingen voldoen.

Uw Invictus® luxe vinylvloer zal een indrukwekkend stijlelement in uw huis zijn. Kies uit een groot aantal designs, waaronder natuurgetrouwe houten planken en tegels met een realistische steenlook of maak een gedurfd statement met een ingewikkeld patroon.

www.invictus.eu

AW Commercial Flooring

AW Commercial Flooring

WAT UW PROJECT OOK IS, AW COMMERCIAL FLOORING HEEFT EEN OPLOSSING OP MAAT VOOR U!

Bij AW doen we ons werk zodat u kunt uitblinken in het uwe. Laat ons voor uw vloer zorgen, zodat u zich kunt richten op het tevreden stellen van uw klanten.

Als professional weet u dat succes draait om toewijding en aandacht voor details. Uw vloer is misschien niet de kern van uw bedrijf, maar het is letterlijk uw basis om succes te behalen.

Een verstandige keuze is belangrijk, maar met AW Commercial Flooring kan het niet misgaan. Met een complete collectie luxe vinylvloeren, kamerbreed tapijt en tapijttegels is er altijd een oplossing die precies aansluit bij uw behoeften.

 ASSOCIATED WEAVERS, UW IDEALE PARTNER VOOR VLOEREN

www.aw-commercial-flooring.com

 

Tapijten op maat

Made for you | Misura tapijten op maat

Misura verwijst naar de delicate kleermakerskunst. De wereld van Misura is een wereld van kwaliteit, waar oog voor detail en passie voor kunstnijverheid centraal staan. Misura bedient uitgevers, interieurwinkels, interieurarchitecten, ontwerpers en decorateurs die hun visie en de wensen van hun klanten tot in perfectie willen vertalen. Maatwerk of ‘made to order’ betekent dat u letterlijk elke vorm of maat kunt bedenken. Dankzij zijn unieke confectievaardigheden kan Misura al uw creaties op maat maken.

www.misura-rugs.eu