22.05 - 25.05.2023 13 showrooms in Vlaanderen

Beschrijving

Beauflor

Wielsbeke

Als toonaangevende fabrikant van vinylvloeren biedt Beauflor een uitgebreide collectie vinylrollen van hoge kwaliteit aan. We lopen voorop met de nieuwste trends en technologieën om onze klanten te inspireren en te plezieren, maar geloof ons niet op ons woord. U bent van harte welkom in onze showroom en ontdek onze vloeren voor woonkamer, slaapkamer, hal, badkamer, keuken of thuiskantoor. Beauflor heeft een prachtige vinyl vloeroplossing voor elke ruimte. We beschikken ook over een eigen designstudio in Wielsbeke, België.

 In ons streven naar kwaliteit zijn we bekroond met een CSTB-keurmerk, wat betekent dat je alle voordelen krijgt van gemakkelijk onderhoud, indrukwekkende geluidsabsorptie en een vinyl vloer die extreem lang meegaat. Bovendien verminderen we onze impact op het milieu en groeien we op een duurzame manier als een winstgevend bedrijf.

Daarom zijn onze producten 100% recyclebaar en voldoen ze aan de strenge REACH-voorschriften van de Europese Unie.

Trots lid van de Beaulieu International Group (B.I.G.)

Als wereldwijd familiebedrijf ontwikkelen en co-creëren wij - op innovatieve, ondernemende en duurzame wijze - vloer- en materiaaloplossingen om de kwaliteit van leven en werken voor elke generatie te verbeteren.

Met het hoofdkantoor in België heeft B.I.G. wereldwijd meer dan 4.900 mensen in dienst in 19 landen in Eurazië, Amerika en Oceanië en bedient het klanten in 140 landen. In 2021 rapporteerde B.I.G. een omzet van €2,5 miljard.

Bij B.I.G. werken we doelgericht aan een duurzame toekomst. Onze zin voor ondernemerschap en onze ambitie stellen ons in staat om samen met onze medewerkers, klanten, leveranciers, aandeelhouders en de maatschappij waarin we actief zijn te blijven groeien.

www.bintg.com