13.05 - 16.05.2024 Bezoek carpet- en flooring fabrikanten in Vlaanderen

Beschrijving

Belysse

Tielt

Wij zijn een team van experts met een uitgebreide knowhow in zachte vloeren. We ontwerpen, ontwikkelen en produceren duurzame vloeroplossingen voor commerciële en residentiële toepassingen overal ter wereld. Dat doen we onder de premiummerken ITC, modulyss, arc edition en Bentley. Onze toekomstgerichte visie op duurzaamheid, voortdurende drang naar innovatie en liefde voor tijdloze esthetiek vormen de hoekstenen van Belysse.

Nieuwe producten

Haven

HAVEN is onze volgende generatie kamerbreed tapijt. Gemaakt met een nieuw polyamidegaren dat we zelf hebben ontwikkeld en dat gerecycleerde grondstoffen bevat, waardoor duurzaamheid centraal staat. Het markeert de overgang van ITC naar een bewust ontwerp: het vervaardigen van duurzame tapijten met een tijdloop ontwerp, gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

De naam 'Haven' verwijst naar het gezegde 'een veilige haven'. En dat is precies wat we met deze collectie wilden bieden: een betrouwbare en duurzame vloeroplossing met een warme en uitnodigende textuur die ervoor zorgt dat u zich thuis voelt.

Het HAVEN-assortiment introduceert drie collecties - Tove en Liv - elk met een eigen stijl.

Artcore

MODULYSS LANCEERT ARTCORE, BIEDT GRENZELOZE MOGELIJKHEDEN VOOR CREATIVITEIT EN HET ARTISTIEKE

Artcore is modulyss' nieuwste concept voor zachte vloeren, gemaakt om ruimtes vorm te geven en te transformeren als nooit tevoren. Geïnspireerd door overgangen in de natuur, omvat Artcore vier verschillende patrooncollecties - allemaal Cradle to Cradle Certified® Gold - die de mogelijkheid bieden om de interieurwereld opnieuw vorm te geven. Dit door unieke patroonovergangen te creëren die ons opnieuw met de natuur verbinden en het evenwicht en welzijn herstellen.

Bliss

Zacht en dik met een fijn gesneden poolstructuur, Bliss is een sensuele verwennerij gemaakt van 100% gerecycleerd garen. Dompel jezelf onder in zijn rijke, botanische natuurtinten en geniet om te ontspannen en je goed te voelen.