22.05 - 25.05.2023 13 showrooms in Vlaanderen

Beschrijving

BerryAlloc

Wielsbeke

BerryAlloc biedt een ruime waaier van interieuroplossingen voor residentiële en commerciële doeleinden, van high pressure floors, laminaat-, vinyl- en parketvloeren tot wandpanelen. Geschikt voor allerlei interieurs en levensstijlen, zijn de producten van BerryAlloc voornamelijk bekend voor hun hoge kwaliteit, bestendigheid, gemak van plaatsen en hun moderne uitstraling.

BerryAlloc is een bedrijf dat innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit op prijs stelt. Dit internationaal bedrijf is in België gebaseerd met filialen in Frankrijk en Noorwegen met een actief klantenbestand in over 45 landen. BerryAlloc maakt deel uit van Beaulieu International Group (B.I.G.), een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen, half-afgewerkte technische producten, wereldleider in een breed gamma van vloerbedekkingen en meubelstofferingen. Meer informatie vind je op www.berryalloc.com.   Trots lid van de Beaulieu International Group (B.I.G.)

Als wereldwijd familiebedrijf ontwikkelen en co-creëren wij - op innovatieve, ondernemende en duurzame wijze - vloer- en materiaaloplossingen om de kwaliteit van leven en werken voor elke generatie te verbeteren.

Met het hoofdkantoor in België heeft B.I.G. wereldwijd meer dan 4.900 mensen in dienst in 19 landen in Eurazië, Amerika en Oceanië en bedient het klanten in 140 landen. In 2021 rapporteerde B.I.G. een omzet van €2,5 miljard.

Bij B.I.G. werken we doelgericht aan een duurzame toekomst. Onze zin voor ondernemerschap en onze ambitie stellen ons in staat om samen met onze medewerkers, klanten, leveranciers, aandeelhouders en de maatschappij waarin we actief zijn te blijven groeien.

www.bintg.com