13.05 - 16.05.2024 Bezoek carpet- en flooring fabrikanten in Vlaanderen

Beschrijving

Betap

Wielsbeke

Als internationale tapijtfabrikant bieden wij onze diensten aan groothandelaren, detailhandelaren, DIY’s en discounters wereldwijd. Wij doen dit met hún klanten in het achterhoofd. We produceren prachtige tapijtoplossingen die voldoen aan een breed scala van vloertoepassingen waarin we naast kwaliteit en service veel aandacht besteden aan het milieu, de veiligheid van onze werknemers en de toekomst van onze gemeenschap.

Voortgestuwd door een innovatief karakter en een scherp oog voor kwaliteit, groeiden we uit van een lokale leverancier van biezen matten in 1918 tot de internationaal gerenommeerde tapijtfabrikant die we vandaag de dag zijn. "Small enough to care, big enough to deliver".  Wij streven onvermoeibaar naar een ongeëvenaarde wereldwijde service. Een streven waarbij kwaliteit en efficiëntie centraal staan, zoals blijkt uit onze moderne productielijnen en ISO-certificering.

Betap is gevestigd in het hart van de Nederlandse tapijtindustrie in Genemuiden, maar we verwelkomen u graag in een ander hart van de Europese textielindustrie, in onze Betap showroom te Wielsbeke, waar de hele tapijtindustrie samenkomt om zowel te reflecteren als vooruit te kijken en plannen te maken voor de toekomst!

We hopen u daar te zien!

Nieuwe producten

Domestic tapijt

OUR PASSION, YOUR FLOORING

Wij geloven dat een vloer meer dan enig ander oppervlak de look & feel van een ruimte bepaalt. Bovendien bieden tapijten comfort en stabiliteit onder onze voeten en een rustige akoestiek voor onze oren en geest. Bij Betap hebben we een passie voor het produceren van het best betaalbare design tapijt dat er te koop is. Onze efficiënte productie in grote volumes stelt ons in staat om prachtige kwaliteit zachte vloeroplossingen te garanderen - comfortabel, mooi en duurzaam. Dit jaar komen we met nieuwe trendkleuren, nieuwe NextGen producten (die we generaties lang kunnen doorgeven) en ‘1/10e deling’ producten die allemaal kwaliteit uitstralen, van twists met een lage poolhoogte tot saxonies met een hogere pool.

We kunnen niet wachten om u te verwelkomen en deze nieuwe producten te tonen, als u ook niet kunt wachten klik dan hier om een alvast een voorproefje te krijgen!

The Shepherd Collection

Wollen tapijt

Omdat onze planeet meer en meer schreeuwt om dicht bij onze natuur te blijven, wat beter is voor mens en milieu, geven we deze show ook weer aandacht aan onze wol collecties. Met nieuwe impulsen in zowel looppiles en cutpiles die bestaan uit wol mixen en 100% pure wol producten. We noemen het ‘The Shepherd’ collectie omdat het ons meeneemt naar de wereld van de beste wollen tapijten.

Lees er alvast meer over in ons blog over wollen tapijt.

NIEUWE PARQ COLLECTION

Making the world a greener place

Afgelopen maanden is het R&D team van PARQ druk bezig geweest om nieuwe trends en ontwikkelingen te verwerken in onze collectie. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe collectie, opgebouwd uit 4 segmenten. We hebben de PARQ START, PARQ PREMIUM, PARQ ELITE en PARQ NEXT-GEN collecties ontwikkeld. Het onderscheid hierin zijn prijspunten, gelieerd aan kwaliteit en toepassing. Het doel van deze nieuwe collectie is het standaardiseren en optimaliseren van het gehele proces om zo onze partners de juiste producten, service en kwaliteit te kunnen bieden. Daarnaast kunnen we onze gehele collectie aanbieden 100% recyclebaar aanbieden wat een mooie stap is in het circulair maken van onze markt.

We vertellen je graag het verhaal achter onze collecties in onze showroom te Wielsbeke of neem alvast een kijkje online.