13.05 - 16.05.2024 Bezoek carpet- en flooring fabrikanten in Vlaanderen

Beschrijving

COREtec® Floors

Kruisem

COREtec® is een innovatieve, meerlaagse designvloer met gepatenteerd klikprofiel die de wereld aan je voeten legt. COREtec® onderscheidt zich op de markt door het brede scala aan authentieke en natuurlijke decoren de unieke samenstelling van de afzonderlijke kernen, de opmerkelijke eigenschappen en het uitzonderlijke comfort.

Het uitgebreide assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 230 vloeren in verschillende formaten en een uniek kleurenpalet. Kom gerust langs in onze showroom voor de ultieme COREtec®-beleving!

COREtec® Floors, trotse dochteronderneming van Shaw Industries

Nieuwe producten

COREtec® Naturals

De natuur in verbeterde versie

Iedereen wil terug naar de natuur, maar niet te voet. Het is net zo bij jouw vloer. Je houdt wel van warm hout of robuuste steen. Maar het werk om zo’n vloer mooi te houden, staat in de weg. De vernieuwde Naturals-collectie van COREtec® laat je wél op je gemak genieten van het moois van de natuur. Je vloer is een technologisch hoogstandje. En dat merk je doordat die slijtvast is, tegen een stoot kan en niet bang is van water.

Het natuurlijke uitzicht? Dat blijft. Kies uit 11 stenen en 35 houten designs, waarvan 10 in visgraat. Naturals maakt van 2 bestaande collecties 1: The Naturals en MegaStone. Net als bij the circle of life in de natuur, komen de best lopende vloeren terug, aangevuld met trendy nieuwigheden.

Deze collectie blijft zo divers als de natuur. Naast de bestaande planken en tegels, is er een extra grote tegel van 95 op 60 cm. Je houdt van een visgraatvloer? Het kan. Met of zonder groef? Aan 2 of 4 zijden van de plank? Jij kiest. Zelfs in de vorm van de groef heb je keuze: een klassieke V-groef of een innovatieve groef met een mooie zachte afronding.

COREtec® XL-END

Luxe mag gerust wat langer zijn

Een luxueuze vloer? De kans is groot dat je denkt aan de warme look van parket. En vooral aan luxueus lange planken. Je geeft met zo’n XL-plank ruimtegevoel aan de plaatsen waarin je leeft en werkt. Vanaf nu combineer je die luxe met een andere weelde: die van makkelijk onderhoud.

Met een vloer uit deze collectie kies je voor een warme sfeer met veel karakter. De planken zijn maar liefst 2,10 meter lang en 15 mm dik. Met de extra dikke slijtlaag van 0,8 mm scoren deze klassevolle vloeren uitmuntend op vlak van slijtvastheid en impactbestendigheid. Bovendien zijn alle vloeren in deze collective 100% watervast – ideaal dus voor natte ruimtes, zoals de keuken of badkamer.