13.05 - 16.05.2024 Bezoek carpet- en flooring fabrikanten in Vlaanderen

Beschrijving

Lano

Harelbeke

De geschiedenis van Lano NV gaat terug tot in de jaren 1920. Het Belgisch familiebedrijf dat 100 jaar terug startte met een paar weefmachines is uitgegroeid tot een wereldspeler in de industrie. Door de jaren heen heeft Lano Carpets, nog steeds een 100% Belgische producent, een sterke reputatie opgebouwd en staat bekend voor innovatieve producten, service en kwaliteit.

Lano Carpets produceert zowel kamerbreed tapijt, karpetten als kunstgras. Productietechnisch omvat het productgamma naast geweven Axminster tapijt ook getuft tapijt voor zowel de residentiële als de hospitality markt.

Lano Sports was 40 jaar terug één van de pioniers van de kunstgrasproductie voor sporttoepassingen. Ondertussen heeft de divisie talrijke prestigieuze projecten in binnen- en buitenland op zijn naam staan en spelen belangrijke topclubs op Lano Sports kunstgras.

Nieuwe producten

A touch of Luxury

Een collectie premium tapijten met diverse en unieke stijlen die een luxe uitstraling geven aan klassieke en hedendaagse interieurs.

SmartStrand

Het zachtste, sterkste en gemakkelijkst te reinigen tapijt. Sterker tegen vlekken dankzij de permanente vlekbescherming in het garen, zachter voor het milieu dankzij een milieuvriendelijke vezel. De innovatieve SmartStrand-vezel is ontworpen voor de meest veeleisende toepassingen en behoudt zijn schoonheid en uiterlijk na verloop van tijd.

Lano Landscaping

Tijd is een belangrijk goed geworden en tijd besteden aan tuinieren is soms moeilijk. Kunstgrastuinen zorgen voor een altijd groen, net gemaaid uiterlijk dat een zegen is voor elke landschapsomgeving. Vrijwel onderhoudsvrij, natuurlijk ogend het hele jaar door, tijdbesparend, en geen noodzaak om water te geven of te maaien zijn slechts enkele van de voordelen.