13.05 - 16.05.2024 Bezoek carpet- en flooring fabrikanten in Vlaanderen

Beschrijving

Mc Three

Waregem

Als Belgische innovatieve en betrouwbare partner leveren we machinaal geweven tapijt voor het medium tot hoog marktsegment waarbij we streven naar duurzame waardecreatie voor alle belanghebbenden.

Onze tapijten worden geweven op basis van polypropyleen, wol en polyester garen. Daardoor zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk en betaalbaar. We streven elke dag naar de beste garenkwaliteit, weefstructuur en look and feel.

Elke stap om een tapijt te creëren, gebeurt inhouse. Dit doen we met gepassioneerde medewerkers, een performant machinepark en een gericht marketing- en verkoopsbeleid.

Nieuwe producten

Flatweave : carpets & broadloom

Onze flatweave tapijten passen overal, door hun vele varianten. Met speelse patronen: van klassiek over modern, geometrisch en botanisch tot zelfs kids designs. Er is keuze tussen harmonieuze en natuurlijke kleuren.

Pile : carpets & broadloom

Met een nieuw tapijt creëert u steeds opnieuw een nieuw interieur. Ontdek ons breed gamma geweven tapijten! Houdt u van landelijk? Of eerder van strak en minimalistisch? Welke stijl u ook kiest, in ons gamma vindt u zeker iets dat bij u past.

Sustainable

Bij Mc Three dragen we zorg voor het milieu. We produceren op een milieubewuste manier en dankzij onze energiebesparende inspanningen verminderen we onze impact spectaculair. We doen er alles aan om afval te voorkomen, te hergebruiken en te recycleren.