22.05 - 25.05.2023 13 showrooms in Vlaanderen

Beschrijving

Rewind® - Real / Orotex

Oostrozebeke

Op zoek naar kleurrijk tapijt om een blijvende indruk te maken op uw evenement?
Op zoek naar een duurzaam en toch comfortabel tapijt voor commerciële of residentiële projecten?
Zoek niet verder! Bezoek onze showroom waar we u graag al onze duurzame naaldviltoplossingen laten zien.

Ons Cradle to Cradle Certified® Rewind® tapijt is het meest duurzame naaldvilttapijt ter wereld.
Rewind® tapijten zijn speciaal ontworpen om de impact op het milieu tot een absoluut minimum te herleiden. Het groene productieproces zorgt hier al voor een belangrijke bijdrage. Bij Rewind is de productie 100% latexvrij. Dit vermindert reeds drastisch het energieverbruik en de CO2-uitstoot. En water? Deze kostbare, beperkte hulpbron wordt helemaal niet gebruikt!

Bij Rewind is de cirkel rond, van het monomateriaal tot de nieuwe incarnatie van uw tapijt - de oplossing is totaal. Door de afwezigheid van latex kan Rewind verwerkt worden tot een zuiver, hoogwaardig recyclaat.


Trots lid van de Beaulieu International Group (B.I.G.)

Als wereldwijd familiebedrijf ontwikkelen en co-creëren wij - op innovatieve, ondernemende en duurzame wijze - vloer- en materiaaloplossingen om de kwaliteit van leven en werken voor elke generatie te verbeteren.

Met het hoofdkantoor in België heeft B.I.G. wereldwijd meer dan 4.900 mensen in dienst in 19 landen in Eurazië, Amerika en Oceanië en bedient het klanten in 140 landen. In 2021 rapporteerde B.I.G. een omzet van €2,5 miljard.

Bij B.I.G. werken we doelgericht aan een duurzame toekomst. Onze zin voor ondernemerschap en onze ambitie stellen ons in staat om samen met onze medewerkers, klanten, leveranciers, aandeelhouders en de maatschappij waarin we actief zijn te blijven groeien.

www.bintg.com