13.05 - 16.05.2024 Bezoek carpet- en flooring fabrikanten in Vlaanderen

Beschrijving

Unilin / IVC Flooring Development Centre

Waregem

Nieuwe producten

Vinyl op rol

Vinyl (sheet vinyl) transformeert een huis tot een mooie, comfortabele en gemakkelijke plek om te vertoeven. Met een toonaangevende focus op eigentijdse, trendy designs en kleuren, naast natuurgetrouwe nabootsingen van tijdloze organische patronen en texturen, is deze collectie een geweldige manier om een unieke stijl aan een interieur toe te voegen.

Voeg daar nog eens comfort, warmte, geluidsreductie, budgetvriendelijkheid en een gemakkelijk te onderhouden oppervlak aan toe, en u begrijpt waarom vinyl zo'n populaire keuze is in huizen overal in Europa.

Onze vinyl wordt gefabriceerd in de ultramoderne fabriek van IVC in België. Met zijn eigen windmolenpark en recyclagefaciliteit voor productieafval is het een van de meest efficiënte fabrieken voor vinyl ter wereld.

Vinylvloeren zijn een geweldige investering voor een woning, een feit dat onderstreept wordt door onze toonaangevende garanties. Ontdek ook onze residentiële vinyl collectie.

Tapijttegels

Dankzij hun ontwerpflexibiliteit en het vermogen om comfort te leveren, bevorderen tapijttegels het welzijn en het gemak van de gebruikers. Ze zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en eenvoudig onderhoud en kunnen worden gebruikt in een groot aantal commerciële projecten. Met collecties die kleurenpaletten delen waarmee u vrij kunt ontwerpen met mix en match, kunnen tapijttegels een antwoord bieden op de ontwerpuitdagingen van moderne ruimtes.