22.05 - 25.05.2023 13 showrooms in Vlaanderen

Beschrijving

Unilin

Wielsbeke

Wij verleggen onze grenzen om blijvende schoonheid te kunnen creëren

Unilin Flooring is een producent van houten, laminaat- en vinylvloeren en accessoires, die worden aangeboden onder de topmerken Quick-Step en Pergo en onze partnermerken. Dankzij de combinatie van innovatie en een sterke focus op kwaliteit is Unilin uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten in de vloerenindustrie.

Nieuwe producten

Quick step

Vakmanschap, kwaliteit en creativiteit: dat is waar Quick-Step voor staat.

Wij zijn een Belgisch interieurmerk dat stijlvolle vloeren ontwerpt boordevol innovatieve technologie. Of u nu houdt van laminaat, vinyl tegels & planken of hout, wij ontwerpen vloeren die gemakkelijk te installeren en langdurig te onderhouden zijn. Al onze vloeren worden in-house ontwikkeld en geproduceerd door onze Floor Designers, voor wie de natuur de grootste inspiratiebron vormt. U kunt rekenen op onze ervaring van meer dan 30 jaar. Samen transformeren we woningen in een thuis, waar liefde geen grenzen kent en u een zorgeloos leven kunt leiden.

Tijd om te dromen.

Pergo

Pergo is een Scandinavisch interieurmerk pur sang. Dit betekent dat wij ons richten op design dat authenticiteit uitstraalt, eenvoudig en ook functioneel is. 

Als uitvinder van laminaatvloeren ontwikkelen wij ook de beste vinyl- en houten parketvloeren. Wij onderkennen het belang van mooie, authentieke vloeren beter dan wie ook. Onze vloeren zijn bestemd voor echte mensen die het maximale uit hun leven halen! En wij streven ernaar dat u zich op uw gemak voelt, in elk opzicht. Wij werken voortdurend aan het minimaliseren van onze impact op het milieu door constant te innoveren en de productiewijze van onze vloeren kritisch te benaderen. Wij dagen onszelf uit door strikte criteria toe te passen op het gebied van veiligheid, gezondheid en duurzaamheid.  Omdat we beseffen dat u een zorgeloos leven wenst te leiden en in het moment wilt leven.

Moduleo

Bij Moduleo zijn we voortdurend bezig met onderzoek naar trends, design en prestaties om u een eigentijds assortiment mooie, praktische en duurzame luxueuze vinyl voor uw huis te kunnen aanbieden.

De levensstijl van mensen inspireert ons om nieuwe designvloeren te creëren. We vernieuwen dus voortdurend ons assortiment op basis van de huidige consumentenvraag en interieurtrends, zodat we u een collectie kunnen aanbieden die designgericht en toekomstbestendig is.

De designs van Moduleo variëren van pure en uitgesproken houten planken tot elegante en opvallende stenen tegels. Moduleo combineert de authenticiteit en schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie.

Partnermerken

Bent u op zoek naar duurzame & innovatieve vloeren van zeer goede kwaliteit waarbij een uitstekende service is gewaarborgd? Samen met u stelt de afdeling Partnermerken van Unilin uw unieke collectie samen met een gepersonaliseerde aanpak.